Buitenkunst

Een paar uur opgaan in je kunst-werk. Bezig zijn met creeren. Bijkomen van alledag. En ondertussen maak je een praatje met anderen. Je bent van harte welkom je aan te melden voor een van de data voor een mixed media workshop Buitenkunst en mee te doen!

Natuur

Deze workshop heeft als onderwerp natuur. Denk hierbij aan bloemen, vissen en bomen - of ruimer: een landschap.   

Je gaat aan de slag met acrylverf en draad. Als je wil kun je jouw buitenkunst een extra laagje vernis geven - leuk om op te hangen in je tuin! 

Je mag ook best materialen als snippers oud papier, kralen, pailletten en dergelijke gebruiken. Dit maakt je werk echter wel minder geschikt voor een plekje op je balkon of in je tuin.

 

 

Data workshops

  • Vrijdag 24 maart | 19 - 21.30 uur | Buitenkunst

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Koffie/ thee en lekkers zijn inbegrepen!

Via de button onderaan deze pagina kun je je aanmelden en betalen. Heb je een voorstel voor een andere datum? Neem dan contact met me op! Ook als je liever met alleen jouw groepje wil, is het het handigst als je me een berichtje stuurt. Dan kijken we wat er wanneer en waar mogelijk is! 

>>> contact@metmarrit.nl

 

 

Locatie workshops

De workshops vinden plaats in De KunstMaakPlaats, op de Magalhaeslaan 27 in Gouda. Er is ruim voldoende (gratis) parkeerplek nabij het gebouw. De locatie is op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

  • Open inschrijving workshop Mixed Media
    Open inschrijving workshop Mixed Media

    Een paar uur opgaan in je werk. Bezig zijn met creeren. Bijkomen van alledag. En ondertussen maak je een praatje met anderen. Je bent van harte welkom je aan te melden voor een van de data en mee te doen!

    Via de winkelwagen…

    € 29,50

Nieuwsmail?

Natuurlijk, die is er! Meld je aan via deze link en ontvang GRATIS een printable verjaardagskalender met prachtige Mixed Media afbeeldingen!

 

© 2021 - 2022 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel