Een creatieve mini-vakantie is een cadeautje!

En zo was het ook werkelijk met de mixed media midweek eind maart. Dat smaakt voor mij naar meer en dus heb ik de agenda er bij gepakt en er nog twee gepland! Van 9 t/m 13 juli en van 19 t/m 23 september.

Overweeg je mee te gaan? 
Hieronder kun je er meer over lezen:

Tijdens de creatieve Mixed Media Midweek of Meerdaagse krijg je enkele mini-workshops waarin je proeft aan tekenen, schilderen in combinatie met verschillende vormen van handwerken. Vervolgens maak je een eigen werk waarin je eventueel de geproefde materialen en technieken kunt verwerken.

Bij iedere mini-workshop ontvang je een kaart met daarop een korte introductie van het onderdeel. En een paar vragen waar je mee aan de slag kunt. In anderhalf uur proef je aan een creatieve vorm die je - als je er blij en enthousiast over wordt - later terug kan laten komen in je eind kunstwerk.

  • Vingerverven is heel niet zo 'jak' als sommigen dachten! Er is enorm genoten van dit onderdeel. Zet je gevoel er bij aan! Wie ben je? En wat voel je eigenlijk?

  • Jezelf intens bekijken en dan besluiten wat je van jezelf wil benadrukken... Tijdens het fotoborduren in de mixed media midweek mochten ze zichzelf versieren!

  • Wat zou je willen, wat wens je voor jezelf? Als je nu eens met niemand rekening hoefde te houden en jezelf centraal zet? Teken het! Schilder! De resultaten van deze opdracht hebben de deelnemers naderhand toegelicht aan elkaar. Fijn om dat te delen en er samen wat over te praten .

  • Aan de slag met een collage van stukken papier en stof die ‘typisch jij’ uitdrukken - alsof je een mozaïek legt. Schik en herschik. Scheur, knip en lijm. 

  • Over het verfgieten kan ik het volgende zeggen - geweldige effecten en heerlijk om te doen!

  • Weven is een kunst op zich. Het spreekt mij erg aan dat weven precies dat aangeeft - en betekenen kan - waar we elke dag mee te maken hebben. Want niets staat op zichzelf. Alles is met elkaar verbonden - verweven zo je wil.

Thema: Tijd

Het thema van de Mixed Media Meerdaagse in juli 2022 is tijd. Je gaat aan de slag met 'vroeger was alles beter' en 'de tijd van je leven' of met 'in mijn tijd' en 'later als ik groot ben'. Oftewel verleden, heden en toekomst komen aan bod!

Ga mee en gun jezelf deze heerlijke creatieve 'retreat'!

https://www.metmarrit.nl/c-6270750/mixed-media-meerdaagse/

 

#thematijd #mixedmedia #workshops #minivakantie #retreat #ereventussenuit #jehebthetverdiend #cadeautjevoorjezelf #tekenen #schilderen #collageart #draadkunst #handwerken #verfgieten #verfblazen #marmeren #midweekweg #creatievevakantie #vingerverven #vingervervenmetvolwassennen #kunst #creativiteit #fotoborduren #borduren #embroidery #borduurkunst #tekenen #schilderen #jezelfwatgunnen #minivakantie #meerdaagse #weven #haakart #vriendinnen #moederendochter #workshops #weefkunst #weefwerk #meerdaagse #paardaagjesweg #workshops #minivakantie #metmarrit #netevenanders

 

 

© 2021 - 2022 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel