Mixed Media Meerdaagse / Retreat

Een paar heerlijke dagen creatief aan de slag. In een huis vol mogelijkheden en met een buitenruimte waar je blij van wordt. Net over de grens. Dat wil toch iedereen?

9 t/m 13 juli is het weer zover!
Inschrijven niet meer mogelijk! Direct na de zomervakantie is er nog een retreat gepland: van 19 t/m 23 september.

Wat gaan we doen

In de Mixed Media Meerdaagse proef je aan tekenen, schilderen en verschillende vormen van handwerken. Zo zijn er opdrachten met weven, vingerverven, borduren en verfgieten. En ongetwijfeld vergeet ik nog iets te noemen. Naast dat je proeft aan al deze technieken en media, maak je een eigen (eind)werk waarin je technieken verwerkt waar je enthousiast over geworden bent.

Thema: tijd

Het thema van deze Mixed Media Retreat in juli 2022 is tijd. Je gaat aan de slag met 'vroeger was alles beter' en 'de tijd van je leven' of met 'in mijn tijd' en 'later als ik groot ben'. Oftewel verleden, heden en toekomst komen aan bod! 

Wanneer en waar

9 juli - 13 juli 2022
Op zaterdag 9 juli ben je vanaf 15 uur welkom. Nog voor het diner starten we met het eerste programmaonderdeel. Op woensdag 13 juli vertrek je rond 10.30 uur richting huis - een lunchpakket krijg je mee.

19 september - 23 september 2022
Op maandag 19 september ben je vanaf 15 uur welkom. Nog voor het diner starten we met het eerste programmaonderdeel. Op vrijdag 23 september vertrek je rond 10.30 uur richting huis - een lunchpakket krijg je mee.


We verblijven in De Opwelling in het dorp Roggenstede. Het adres van dit heerlijke huis is Zur Haltestelle 23, 26553 Dornum, Duitsland.

Kosten

 • 4 overnachtingen
 • ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
 • mixed media materialen en benodigdheden
 • programma en begeleiding

De Mixed Media Meerdaagse kost €595,-

Reiskosten zijn niet inbegrepen. Mogelijk kan er door deelnemers met elkaar meegereden worden.

Aanmelden

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Ongeveer een week voor vertrek ontvang je een gedetailleerd programma.
Aanmelden kan voor  juli editie is niet meer mogelijk. Aanmelden voor september kan t/m 5 september via onderstaande button.

 • Mixed Media Meerdaagse
  Mixed Media Meerdaagse

  Leuk dat je mee gaat!

  Heb je vragen of is er iets anders dat je wil opmerken? Je mag me altijd een berichtje sturen.
  contact@metmarrit.nl

  € 595,00

Nieuwsmail?

Natuurlijk, die is er! Meld je aan via deze link en ontvang GRATIS een printable verjaardagskalender met prachtige Mixed Media afbeeldingen!

 

© 2021 - 2022 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel