Het was een groot succes: de adventskalender

De eerste 24 dagen van december waren er heel wat mensen die via mijn Mixed Media Adventskalnder toeleefden naar kerst. Al de dagen plaatste ik zelf ook de vorderingen van de kalender in een blog

Het leuke van deze adventskalender is dat je iedere dag op een prettige ongedwongen manier toch even stil staat bij dat kerst er aan komt. De ene keer met een pakje Mixed Media Materiaal en de andere keer met een Mixed Media opdracht.

De adventperiode gaat met zo'n kalender niet aan je voorbij, maar maakt je bewust zonder dat het 'zwaar' wordt. Hoe je ook gelooft en of je er wel of niet een draai aan wil geven: kerst is toch echt een feest van licht en vrede - voor iederen. Daarbij stil staan en daar bewust naar toe leven doet mensen goed.

De adventskalender van 2021 was de eerste editie die ik maakte en hij is positief ontvangen door deelnemers. Enkele reacties van hen:

'Heerlijk om je op zoiets te concentreren!'

'Ik kijk lekker eerst de kunst af bij Met Marrit en bij jou. En dan ga ik me er zelf pas aan wagen 😅'

'Mooi om hieraan te mogen werken.'

'Het was een geweldig leuk adventsproject!'

En wat plaatjes:

Groot succes

Als je mij vraagt of het een succes is geweest, zal mijn antwoord een dikke ja zijn. Het is dan ook absoluut voor herhaling vatbaar. Voor december van 2022 zal ik wel iets nieuws verzinnen... want ik verwacht dat veel van de deelnemers van dit jaar volgend jaar wel weer willen meedoen!

 

© 2021 - 2022 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel