Groot enthousiasme bij eerste deelnemers Mixed Media 9-luik

Doordat er het afgelopen jaar weinig buitenshuis kon, bedacht ik een thuisvariant op de 'traditionele' workshopvorm op locatie.  Thuisworkshop Project Mixed Media 9-luik was geboren! 

Afgelopen 4 juni ging de eerste groep deelnemers aan deze workshop van start. Deze zeven mensen werken iedere week enthousiast aan de opdrachten. In een WhatsApp groep wisselen zij af en toe wat uit: er wordt iets gevraagd of een mooi resultaat wordt gedeeld. Het is leuk om te merken dat er op die manier onderling interactie is.

De opdrachten zijn soms best tijdrovend en een andere keer gaat het allemaal wat vlotter. Er wordt getekend en geschilderd, geknipt en geplakt, gesorteerd en overwogen én er wordt geborduurd!

 

N.B. Blauw is niet de enige kleur die toegepast wordt hoor!

Verslavend

De deelnemers zijn tot nog toe erg enthousiast.

'Het wordt steeds leuker om te doen.'

'Ik ben met de tekst bezig. Wat leuk om te doen! Wel een beetje pietepeuterig.'

'Verf mengen moet ik duidelijk nog leren!!!'

'Ik vind het supergaaf om te doen.💖 Het werkt verslavend.'

Vandaag ontvingen zij opdracht vijf. Ze zijn hiermee net over de helft. Sommigen lopen een opdracht achter en anderen lopen mooi op schema. Allebei is prima. Het is juist wel prettig dat er vrijheid is in wanneer je bezig gaat met de opdracht; dat het niet per se op vrijdagavond moet bijvoorbeeld. Een klein beetje een stok achter de deur is er wel. Doordat de opdrachten iedere week per mail binnenkomen, wordt gestimuleerd lekker aan de slag te gaan.

Start volgende 9-luik

Het volgende mixed media 9-luik staat gepland voor september en oktober. Hiervoor kun je je aanmelden t/m 29 augustus.
Vind je 9 weken toch wat veel? Er is ook een 4-luik en een 2-daagse!

    

© 2021 - 2023 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel