Welke methode gebruik je bij Mixed Media?

Bij Mixed Media is er geen vaste werkwijze of methode. Alles mag en alles is goed. Rechtuit en achterstevoren. Dat maakt het gemakkelijk en moeilijk tegelijk.

Mixed Media kaders

Want nu zul jij als maker zelf kaders moeten bedenken. Wat ga je doen? En hoe? Wat gebruik je daarvoor? Heb je daar een goede reden voor > Heeft dat betekenis of voelt het gewoon goed. Als je deze vragen zo leest zijn dat er heel wat. En daar moet je dan antwoord op bedenken. Beslissingen nemen dus. En dát vindt bijna iedereen moeilijk. 

Kunst is gevoel

Bij kunst komt er altijd gevoel kijken. Je kunt je er niet voor verstoppen. Als maker niet en als kijker niet. Sfeer, uitstraling en gevoel. Dat is wat kunst is.

Kunst is een verbeelding

Kunst is uiteraard ook een verbeelding. Iedere beeldmaker wil iets laten zien. Daar zit een idee achter. Dat doe jij ook als je Mixed Media Art gaat maken. Je bedenkt iets dat je wilt verbeelden.

Mixed Media: verbeelding en gevoel

Dus als je wil weten welke methode je kunt gebruiken voor jouw Mixed Media project, dan is in feite je antwoord dat je je idee uit kan werken met je gevoel. We zijn hiermee weer uitgekomen op waar we me begonnen: aales mag en alles is goed!

Nieuwsmail?

Natuurlijk, die is er! Meld je aan via deze link en ontvang GRATIS een printable verjaardagskalender met prachtige Mixed Media afbeeldingen!

 

© 2021 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel