Moeders

Moeders zijn bijzondere vrouwen. Veel moeders kennen liefde voor hun kinderen die hen binnenstebuiten keert. De gevoelens zijn lastig te vatten in woorden. Herkenbaar?

Hoe kinderen over hun moeder denken is vaak ook intens. Het hangt niet alleen af van je moeder maar ook van jou. Van wie jij bent en hoe je op dat moment in het leven staat. Ben je vijf of vijftien? Of juist vijftig? En herken je je in je moeder of snap je niets van haar? Kijk je naar haar op of wil je alles anders doen dan zij? Wil je veel samen doen of heb je liever niet te veel contact...

Moederdag

En dan is het aanstaande zondag weer moederdag. Zelf ben ik heel wisselend in daar aandacht aan schenken. Ik vind het een mooie uitvinding, één zo'n dag in het jaar. Maar eigenlijk - en dat zeggen wel meer mensen - zou het niet nodig moeten zijn. Je moeder op 'zomaar' een moment laten weten dat je om haar geeft, is vaak van meer waarde. Aan de andere kan is een steuntje in de rug om attent te zijn naar je moeder helemaal niet erg. En als moeder realiseer je je op zo'n dag ook weer even bewust wat het eigenlijk is, moeder zijn. Niet bepaald niks namelijk!

Voor mij persoonlijk is moeder zijn de grootste en moeilijkste opdracht die ik heb >>> De meest omvattende én heftigste, maar absoluut ook de mooiste!

Tree of Life

Moeders en kinderen zijn van alle tijden - oké vaders ook - circle of life zogezegd. De Tree of Life is ook zo'n symbool voor het leven. Ik vind het een krachtige beeltenis. Een paar weken geleden ben ik begonnen aan het creeren van een Tree of Life. Dit weekend legde ik er de laatste hand aan. Het wit van de stam trekt steeds mijn blik. De Tree of Life is een boeiend werk geworden en daar ben ik blij mee!

De Tree of Life is nu verkijgbaar in de winkel, als poster op a4 en a3 formaat. 

© 2021 - 2023 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel