Koningsdag

Bijna Koningsdag. Wat ga je doen? Best lastig als je gewoon thuis bent en er is nergens iets georganiseerd. Je kunt natuurlijk doen alsof het een gewone doordeweekse dag is. Maar volgens mij is het leuk als je er iets van maakt. Of je nu een kind bent of hebt of niet. 

Tip: maak oranje kunst

Plan een of twee uurtjes waarop je aan de slag gaat met het maken van een kunstwerk. Een overwegend oranje kunstwerk. Oranje is een fijne vrolijke kleur dus dat kan je niet weerhouden. Een beetje rood, wit en blauw kan natuurlijk ook.

Heb je veel in huis? Ga vooral zelf aan de slag. Verzamel alle spullen die je wil gebruiken: knoopjes, touw, papier, kralen en verf. is het niet oranje? Dan máák je het oranje :-) Heb je geen canvasdoek? Misschien wel een stuk hout of gebruik anders karton als ondergrond.

Pakket: DIY OranjeKunst

Uiteraard kun je ook een DIY OranjeKunst bestellen hier bij Met Marrit. Er zit van alles in het pakket. Naast materialen vind je er ook suggesties voor de vorm of afbeelding. Ook ontbreekt een instructie niet > die kun je nauwgezet volgen, maar je mag en kan er absoluut ook van afwijken.

Delen op social media

Heb je je kunstwerk af? Zelf bijeenverzameld of via het pakket DIY Oranjekunst > Ik ben benieuwd en zou het heel leuk vinden als je op social media wil delen hoe het was! #oranjekunst #metmarrit

 

© 2021 - 2023 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel