Over Met Marrit

Mijn naam is Marrit van Luxemburg en ik geniet al mijn hele leven van creeren. 

Ik geloof dat kunst en creativiteit mensen blij maken. Je ziet het zo vaak: mensen die creatief aan de slag gaan, raken geinspireerd en enthousiast. Dat de een er meer aanwijzingen en kaders bij nodig heeft dan de ander, doet daar niets aan af. Mensen ontspannen als ze de gelegenheid krijgen om te proeven aan hun eigen creativiteit. Ook als ze genieten van de kunstzinnigheid van anderen! 

Workshops en knutselpakketten

Als beeldmaker maak en bedenk ik graag mixed media artHierbij gebruik ik verschillende materialen. Van verf en garen tot aan papiersnippers en kralen. Ik creeer vaak 'net even anders' dan wat gewoon is. Sommige projecten en ideeën vertaal ik naar een workshop of knutselpakket.

Het is niet toevallig dat ik mixed media workshops en knutselpakketten ben gaan opzetten. Juist de combinatie van zelf aan de slag gaan én zien wat anderen doen en maken, is zo mooi. Het is precies dat wat mensen onstpanning geeft. En in mixed media workshops zit het beiden!

Mixed Media Art doeken en ansichtkaarten

Een aantal van mijn Mixed Media Art doeken verkoop ik als ansichtkaart. Deze collectie breid ik steeds verder uit. Deze kunstkaarten hoef je natuurlijk niet op te sturen. Inlijsten en ophangen mag!
Enkele van mijn doeken staan ook te koop op deze website. Staat nu net dat ene werk nog niet te koop op de website, maar heb je er wel belangstelling voor, stuur me dan een mailtje!

Kortom

Bij Met Marrit - net even anders - wil ik je blij maken met kunst en creativiteit. Je kunt terecht voor :

  • mixed media workshops
  • knutselpakketten
  • ansichtkaarten en enkele andere papierwaren
  • mixed media art doeken

 

© 2021 - 2023 metmarrit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel